Aktivitete Aktivitete të përditësuara

Ftesë – Prezantimi i Librit “Ulliri, pema e dhimbjes”

ULLIRI, PEMA E DHIMBJES
DHIMITËR ANAGNOSTI
KINEASTI dhe SHKRIMTARI
Botimet Toena
ju ftojnë të merrni pjesë në takimin e organizuar për prezantimin e librit,
me pjesëmarrjen e aktores ROZA ANAGNOSTI.
E martë, 23 prill 2019, ora 19:00,
Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”.

Posto një koment