Themeluesit e ILP

  •  Jorgo Bulo, i biri i Sotirit, lindur më 1939, në Gjirokastër, banues në Tiranë, rruga ”Sami Frashëri”, pall. 24, ap. 6.
  • Fatos Kongoli, i biri i Bakiut, lindur më 1944, në Elbasan, banues në Tiranë, pallatet “1 Maji”, shk. 17, ap. 43
  • Fatmir Toçi, i biri i Avniut, lindur më 1958, në Tiranë, banues në Tiranë, Rruga e Elbasanit, pranë ambasadës amerikane.

 

Bordi aktual drejtues i ILP

 

  •  Fatos Kongoli – kryetar
  • Rexhep Qosja – anëtar
  •  Sonila Kapo – anëtar
  • Piro Misha – anëtar
  • Floresha Dado – anëtar

President Nderi i Institutit të Librit dhe të Promocionit – z. Fatmir Toçi.

Drejtore ekzekutive e Institutit të Librit dhe të Promocionit – znj. Irena Toçi.

Posto një koment

Instituti Libri Promocioni