Aktivitete të përditësuara Filmi

Dokumentari kushtuar Rexhep Qoses

N

e festen e ditelindjes se prof. Rexhep Qosjes ne Tirane. Pas shfaqjes se dokumentarit te mrekullueshem kushtuar jetes dhe veprimtarise te tij, te realizuar me mjeshteri nga gazetarja Rudina Xhunga.

Posto një koment

Instituti Libri Promocioni