Aktivitete Aktivitete të përditësuara Kalendari i Aktiviteteve Pikturë

Në udhëtim me Edward Lear në Shqipëri – Krujë, 29.10.2019

Krujë, 29.10.2019
“Në udhëtim me Edward Lear në Shqipëri”
Ministri i Turizmit dhe i Mjedisit – z. Blendi Klosi
Përgjegjësi i sektorit të Turizmit në Bashkinë Krujë – z. Drini Masha
Piktori Kujtim Buza
Drejtorja e Institutit të Librit dhe të Promocionit – znj. Irena Toçi
gjatë ceremonisë së inaugurimi të një prej tabelave informuese turistiko-kulturore të projektit “Në udhëtim me Edward Lear në Shqipëri” dhe prezantimit për operatorët turistikë të guidave turistike (shqip-anglisht) në qytetin e Krujës.

Posto një koment

Instituti Libri Promocioni