Aktivitete Aktivitete të përditësuara Kalendari i Aktiviteteve Kalendari i Aktiviteteve të Parashikuara Pikturë

Piktorët dhe studentët në San Giorgio Albanese në shtëpinë muze të Jul Varibobës

Momente nga puna e piktorëve dhe studentëve në San Giorgio Albanese (Mbuzat) në shtëpinë muze të Jul Varibobës.
Me Genti Proko, Romeo Kallco, Albert Pina, Jordan Finidiku, Luan Boriçi, Adrian Devolli, Dritan Nasi, Nasuf Myftari, Shpëtim Kërçova si edhe Kristi Bani, Dea Shubleka, Sofika Lleshi, Tedi Braka, Betina Sharavolli.

Posto një koment

Instituti Libri Promocioni