Aktivitete Aktivitete të përditësuara Kalendari i Aktiviteteve Kalendari i Aktiviteteve të Parashikuara Pikturë

Java Arbëreshe, 16-26 tetor Në nder të Jul Varibova

16-26 tetor 2019
JAVA ARBËRESHE
edicioni III

Në nder të JUL VARIBOBA

15 piktorë të karrierës dhe studentë të Universitetit të Arteve – Tiranë.

Në San Giorgio Albanese (Mbuzat) – Itali.

Organizuar nga Instituti i Librit dhe i Promocionit
Mbështetur nga Komuna e San Giorgio Albanese

Posto një koment

Instituti Libri Promocioni