Aktivitete Aktivitete të përditësuara Libri

Ftesë – Promovimi i librit “Nga lisi plak dhe shkëmbi” – Noelle Barkshire

PANAIRI I LIBRIT “TIRANA 2018”
14-18 NËNTOR
PALLATI I KONGRESEVE
STENDA BOTIMET TOENA

NOELLE BARKSHIRE
vjen në Tiranë për të prezantuar
romanin e saj
NGA LISI PLAK DHE SHKËMBI.

Prezantimi organizohet nga
Botimet Toena
Ambasada e Greqisë në Tiranë
dhe Zyra e Saj e Shtypit.

Për herë të parë në shqip,
përkthyer nga origjinali greqisht
KRISTO PULLA.

Të enjten, më 15 nëntor, ora 12:00,
në Stendën Botimet Toena.

Posto një koment

Instituti Libri Promocioni