Aktivitete Aktivitete të përditësuara

Ekspozitë e Piktorëve Ulqinakë në Tiranë

Dalëngadalë ekspozita e piktorëve nga Ulqini po merr formë.

Do të keni mundësi ta vizitoni dhe të çlodhni syrin e të përjetoni emocione mirëfilli të veçanta.
Jeni të gjithë të mirëseardhur në këtë pikëtakim që e krijuam më së pari për Ju, artdashësit e shumtë të artit figurativ, adhuruesit e krijmtarisë figurative të artistëve shqiptarë.
22 mars, ora 18:00, Muzeu Historik Kombëtar-Tiranë.

Posto një koment