Aktivitete Aktivitete të përditësuara Pikturë

Kolonia e Piktorëve të Penelit “Kruja në telajo – Ditët e Skënderbeut” 29 mars–2 prill 2018

 

Instituti i Librit dhe i Promocionit në bashkëpunim me Bashkinë Krujë në kuadër të nismave që do të ndërmerren për Vitin e Skënderbeut organizon Koloninë e piktorëve të penelit “Kruja në telajo – Ditët e Skënderbeut” 29 mars–2 prill 2018 në qytetin e Krujës dhe rrethinat e tij me pjesëmarrjen e rreth 50 piktorëve nga Shqipëria dhe rajoni.

Ju mirëpresim!

Posto një koment

Instituti Libri Promocioni