Aktivitete Aktivitete të përditësuara

10-12 shtator: Tamarë, Vermosh, Theth, Razëm (Malësia e Madhe)

Instituti i Librit dhe i Promocionit planifikoi një veprimtari të gjerë për shkëmbimin e eksperiencave mes veriut dhe jugut të Shqipërisë.

Takimi i parē për shkëmbimin e kësaj eksperience u zhvillua në qendër të Bashkisë së Malësisë së Madhe, në Koplik.

Më pas udhëtuan për në Tamarë e Vermosh.

PËR NJË TURIZËM SHUMËFORMËSH DHE GJITHËVJETOR NË LUMIN E VLORËS

Posto një koment