Aktivitete Aktivitete të përditësuara Kalendari i Aktiviteteve Kalendari i Aktiviteteve të Parashikuara

5-9 shtator 2019 Kolonia e Piktorëve Figurativë “Ulqini në Telajo”

5-9 shtator 2019
KOLONIA E PIKTORËVE FIGURATIVË
“ULQINI NË TELAJO”
Edicioni IV

Marrin pjesë 60 piktorë nga Shqipëria, Mali i Zi dhe vendet e tjera të Ballkanit.

Ceremonia e çeljes së Ekspozitës së punimeve që do të realizohen gjatë kësaj kolonie do të zhvillohet:

Të dielën, më 8 shtator, ora 18:00, në mjediset e Hotel Llolla në Ulqin.

Krijimtari – Shkëmbim përvoje – Ekspozitë – Vlerësime & Çmime për punimet më të mira.

Posto një koment