Mbrojtja Mjedisore

Arti kundër Ndotjes Plastike A2CNN

Në ditën e Drinit, art kundër ndotjes plastike të lumit

Dita Ndërkombëtare e Drinit
Arti kundër Ndotjes Plastike

  • A2CNN tv dhe gazetarja Luela Myftari ishte në Kukës për të ndjekur nga afër çdo moment të këtij aktiviteti shumëplanësh, sensibilizues dhe me ndikim në kulturën tonë të jetesës.

2-3-4 maj Kukës

#institutilibripromocioni

Posto një koment

Instituti Libri Promocioni