Mbrojtja Mjedisore

Dita e II e projektit “Arti kundër Ndotjes Plastike”, studentët dhe nxënësit në veprim për të sjellë përmes artit mesazhin kyç të këtij projekti

Posto një koment

Instituti Libri Promocioni