Mbrojtja Mjedisore

Irena Toçi e ftuar në emisionin “Wake Up” për projektin “Arti kundër Ndotjes Plastike”

Wake Up me Orin dhe Islin për të njoftuar aktivitetet që do të organizohen në Kukës në datat 2, 3 dhe 4 maj 2019 me temë “Arti kundër Ndotjes Plastike”.

https://www.youtube.com/watch?v=ubDtPqOUT-E&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1N–0g2iXfDOphpFhmarQ2VOC3nxUdLHUE4pDJcnh4Qwo30U72EHz_AaY

Posto një koment

Instituti Libri Promocioni