Aktivitete të përditësuara Pikturë

Gjirokastra në Telajo

Instituti i Librit dhe i Promocionit në bashkëpunim me Bashkinë e Gjirokastrës realizuan sot, në hapje të festimeve të 70-vjetorit të çlirimit të qytetit, ekspozitën “Gjirokastra në telajo”. Në këtë ekspozitë u paraqitën me punimet e tyre, plot 43 piktorë peizazhistë, pjesëmarrës në koloninë 4-ditore e artistëve figurativë për Gjirokastrën organizuar nga Instituti i Librit dhe i Promocionit.
Ja disa pamje nga Sheshi i Çerçizit kur po bëheshim gati për hapjen e ekspozitës.

Posto një koment