Aktivitete Filmi Të Tjera

Dëshmitar në Kohë Historike & Filmi Dokumentar për Rexhep Qosjen në Prishtinë

DIGITALB, INSTITUTI I LIBRIT DHE I PROMOCIONIT dhe SHTËPIA BOTUESE TOENA në bashkëpunim me SWISS DIAMOND HOTEL, Prishtinë organizojnë prezantimin e DITARIT (4 vëllimet e para) “DËSHMITAR NË KOHË HISTORIKE” & filmi dokumentar në 78-vjetorin e lindjes REXHEP QOSJA – RILINDËSI I KOHËS SONË 


Një dokumentar nga RUDINA XHUNGA

Ditën e mërkurë, datë 24 shtator 2014, ora 18.30,
Swiss Diamond Hotel, Prishtinë.

Posto një koment

Instituti Libri Promocioni