READ Rezidenca Letrare / Literary Residencies

Programi i Rezidencave/ Residence Program

call for residencies

Projekti Read shpall të hapur thirrjen e parë për programin e rezidencave  në pesë vendet anëtare të tij. Ky program ka për qëllim t’u sigurojë autorëve nga Maqedonia e Veriut, Kosova, Serbia, Shqipëria dhe Turqia mundësinë për të njohur skenën letrare, artistike dhe kulturore në rajon dhe për të mbështetur përhapjen rajonale të veprave letrare në këto vende. Në të njëjtën kohë, audiencës lokale do t’i jepet një mundësi unike për t’u njohur me punën e artistëve të përzgjedhur. Lexoni ju lutem thirrjen e plotë në vijim.

Posto një koment

Instituti Libri Promocioni