Aktivitete Aktivitete të përditësuara Kalendari i Aktiviteteve Kalendari i Aktiviteteve të Parashikuara

Ftesë – Ekspozita “Biodiversiteti përmes fotografisë”

Ju ftojmë të merrni pjesë në ekspozitën Biodiversiteti përmes fotografisë, ku do të gjenden të ekspozuara 80 fotografi dhe 20 ilustrime të realizuara nga fotografë dhe piktorë shqiptarë dhe kosovarë në liqenin e Shkodrës, ku përfshihen një sërë gjallesash, që janë pjesë e ekosistemit të këtij liqeni.

Ekspozita do të hapet në qendrën rinore “Arka” në qytetin e Shkodrës më 7 shtator në orën 11:00.

Posto një koment

Instituti Libri Promocioni