Aktivitete Aktivitete të përditësuara Libri

Ftesë – Promovimi i librit “Vetëm dëgjo” – Sarah Dessen

PANAIRI I LIBRIT “TIRANA 2018”
14-18 NËNTOR
PALLATI I KONGRESEVE
STENDA BOTIMET TOENA

Botimet Toena & Instituti i Librit dhe i Promocionit
organizojnë promovimin e romanit
VETËM DËGJO
të shkrimtares amerikane
SARAH DESSEN.

Për herë të parë në shqip,
përkthyer nga origjinali anglisht
ENKELEIDA HAXHINASTO.

Të premten, më 16 nëntor, ora 13:00,
në Stendën Botimet Toena.

Posto një koment

Instituti Libri Promocioni